Followers

Friday, May 28, 2010

RUMAHKU KAMPUNG KERJAKU

Broommm..Broommm by LittleGurl
Sedar x sedar da hampir 2 minggu aku kat umah. Waaa…seronok sgt walaupun kadang2 boring tahap gaban. hahahahaha…bese la kan..ble cuti je bosan,ble blaja lak srabut kepala hotak. Aii..ni la manusia,xtaw bsykur…aku?aku msti la bsyukur sgt dpt cuti ne. Bukan sume org ley dpt cuti lama2 mcm ne kn..hanye student yg dpt merasainye?ayuhhh..mari blaja!! ahaks..

Tapi being as student pom ade byk cabarannye. Baru2 ne aku bawu dpt suggestion dr member2 nak balek s.alam next week utk jumpe supervisor. Adus,duet tarak neh cane yek?ikotkan mcm tanak g,tp lau x g jmpe utk discuss tajuk dissertation aku 2,mau nazak dibuatnye sem dpn. Oh!tidak. mau x mau,mmg kna g gak wlau cane skalipun. Demi msa dpnku,msa dpn tok dgree neh. Dessertation=thesis...gle,mmg penting neh. Dgn muke tebalnye,ak mtk pertolongan my along tok tanggung belanja smntara kt cana mggu dpn. Hohoho..mungkin dlm 3 ari kot paling lame,skali nk g pnjam buku and wat research cket. Mitak2 sume berjalan ngan lancar. Tp bdk2 ne de lak x kompom ag nak g ke x,skng ne aku,caw ngan alyn je. Hai..tiket harus dbeli awl,mggu dpn da stat cuti skola bdk2.

A few days ago, aku da kol supervisor and wat date Wednesday next week. Insya-Allah lau xde aral melintang,rabu 2 ley jmpe die n bincang ape2 yg patut. Plan nye cuti ne nak siapkan chapter 2,nnti xde la kalut nak stat wat ble da stat clas nnti. Campur ngn JPK lagi,xtaw ah ape pogram lg sem dpn. Tapi mslhnye skng,aku lgsung xsentuh ape lg ngn proposal yg lepas. Padahal skop tajuk da tkr da. Adohai..ape nak jadi ngn aku ne. Busy?Nop..bz amende,besarkan body je kt umah ne..Hahahahaha..

Tape2..msih ade msa. Sehari wat siap kot?yeke…Sure..aku boley!!

www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting